Πολιτική Απορρήτου

This Agreement was last modified on 27 May 2018.

Η εταιρεία Jeep Ανταλλακτικά δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας είναι σημαντικό ο πελάτης και χρήστης της ιστοσελίδας, να μας παρέχει αληθείς πληροφορίες τιμολόγησης και αποστολής εμπορευμάτων. Οι πληροφορίες αυτές, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα κάθε χρήστη και πελάτη, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτησή του και διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο και τον λόγο που η παρούσα ιστοσελίδα , www.jeepantalaktika.gr της εταιρείας Jeep Ανταλλακτικά, συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πελατών της. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών / χρηστών, τα οποία και μας παρέχουν κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους.

Οι πληροφορίες που δίδονται εκούσια από τους χρήστες του www.jeepantalaktika.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας αποσκοπούν στην καταμέτρηση της επισκεψιμότητας της και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Η ιστοσελίδα δεν μεταφέρει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία των χρηστών.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.jeepantalaktika.gr χωρίς να αποκαλύπτουν προσωπικά στοιχεία, εκτός και αν το επιθυμούν. Από τους χρήστες ζητούνται τα προσωπικά τους στοιχεία μόνο σε περίπτωση παραγγελίας ή εγγραφής στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι είτε για την εγγραφή των πελατών στην ιστοσελίδα είτε για τη δημιουργία παραγγελίας. Κατά τη συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελίας ζητούνται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ. της περιοχής του πελάτη, E-mail, Τηλέφωνο επικοινωνίας και ο τρόπος πληρωμής. Επιπλέον για τις επιχειρήσεις ζητούνται τα ΑΦΜ, ΔΟΥ και Επάγγελμα . Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα θα ζητηθούν και οι πληροφορίες της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας του πελάτη από το ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας και κανένα στοιχείο της κάρτας δεν αποθηκεύεται στα συστήματα της Jeep Ανταλλακτικά. Η ιστοσελίδα www.jeepantalaktika.gr χρησιμοποιεί τις παραπάνω πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας παραγγελίας για να επικοινωνήσει με τον πελάτη, σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας του και να επιβεβαιώσει  την ταυτότητά του. Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους, όπως μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζεται η Jeep Ανταλλακτικά, στο πλαίσιο πάντα της διεκπεραίωσης της παραγγελίας. Όλα τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα παραμένουν αυστηρώς απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο από τους αρμόδιους υπαλλήλους του www.jeepantalaktika.gr. Προσκομίζοντας οι πελάτες τα προσωπικά τους στοιχεία σημαίνει ότι συναινούν στην χρήση τους από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους για τους παραπάνω λόγους. Τα στοιχεία των πελατών δεν μοιράζονται χωρίς τη συναίνεσή τους εκτός αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομικής οδού.

Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου

Ο πελάτης / χρήστης χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα www.jeepantalaktika.gr αποδέχεται και συναινεί με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων.

Μενού
Γλώσσα