Εταιρεία

Η εταιρεία Jeep Ανταλλακτικά ιδρύθηκε το 2010 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και αντικείμενο την εισαγωγή και την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ο ιδρυτής της εταιρείας έχοντας εμπειρία χρόνων στην επισκευή Jeep, Dodge  και Chrysler αυτοκινήτων αναγνώρισε το έλλειμμα σε ποιοτικά και προσιτά ανταλλακτικά. Δημιούργησε την εταιρεία Jeep Ανταλλακτικά με βασική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την κάλυψη αναγκών των πελατών μας προσφέροντας καλής ποιότητας ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών ανταλλακτικών και η προτίμηση των πελατών μας, μας έδωσε ώθηση ώστε να αυξάνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας και να έχουμε σήμερα το μεγαλύτερο στοκ ανταλλακτικών για Jeep, Dodge και Chrysler στην Ελλάδα. Επιτυγχάνουμε τις καλύτερες τιμές στα ανταλλακτικά μας μέσω των εισαγωγών που κάνουμε από Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία.

Ξεκινήσαμε με την αρχική έκδοση του www.jeepantalaktika.gr , ένα στατικό ιστότοπο με πληροφορίες για το που θα μας βρείτε και την γκάμα των ανταλλακτικών μας. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας  κατάστημα στο eBay για την πώληση ανταλλακτικών και στο εξωτερικό, με πάνω από 2000 πωλήσεις και βραβευμένοι ως Top Rated seller για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Πλέον σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων , να ενημερωθείτε άμεσα για αυτά σχετικά με την τιμή τους, τη διαθεσιμότητά τους και το κόστος μεταφοράς τους σε εσάς.

Οι στόχοι μας είναι

  • Η παροχή υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών σε γνήσια και ιμιτασιόν έκδοση, πάντα στις καλύτερες τιμές,
  • Η συνεχής υποστήριξη των πελατών μας τόσο πριν όσο και μετά την πώληση,
  • Η αναζήτηση των ποιοτικότερων ανταλλακτικών και η παρακολούθηση των εξελίξεων στην συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων,
  • Η διαρκής προσήλωση στην εύρεση λύσεων και νέων ανταλλακτικών για τους πελάτες μας.
Μενού
Γλώσσα